The Innocently Enacting Lasso - Singing In The Bathtub

Underbart till semestern

Det finns vissa saker som man drömmer om en sådan sak är att köpa bostad i Spanien. Tänk va underbart att kunna åka ner till spanien så fort man har möjlighet till det. Det skulle vara väldigt skönt, sen så kan man ju alltid hyra ut lägenheten när man inte är där så att man får in lite pengar då den inte används av en själv.

Kul att låna ut till familj och vänner

Det är ju också underbart att kunna låna ut sin bostad till familj och vänner som kanske inte har möjlighet att åka iväg på semester eller liknande. Ja då är det ju underbart att man kan hjälpa till med det så att dom man bryr sig om kan få en härlig semester.
Ja det är något som jag skulle vilja och önskar att jag kunde skaffa en bostad utomlands någon gång. Helst i europa så att man har det relativt nära så att man kan ta ett billigt flyg ner och komma ner snabbt. Ja det skulle var underbart att få göra det. Och vem vet kanske har man möjlighet till det någon gång. Det tror jag säkert ska bli möjligt så småningom.
Det är bra att ha drömmar och att försöka jobba mot dom, det är alltid kul att ha saker att se fram emot och att göra dom sakerna som man längtat efter. Så jag tror att det är bra att man drömmer sig bort lite och försöker hitta något som man strävar mot så att det känns lite extra roligt.
Och att drömma om ett hus det är ju en dröm som är uppnåelig om man planerar och sparar och ser till att det blir av. Så det är en bra dröm tycker jag.
Plus att det blir så många som kan utnyttja en sådan dröm och det är ju också trevligt.