The Innocently Enacting Lasso - Singing In The Bathtub

Trevligt folk

Jag känner flera som jobbar på företaget smarter marketing och alla dom som jag har träffat är väldigt trevliga och man känneratt dom trivs på sin arbetsplats. Och det är väldigt kul att se och det är inspirerande när man träffar människor som  är glada och trevliga och som trivs på jobbet. Det är ju så som man vill att alla ska må på jobbet var det än är man jobbar så önskar man att alla trivs och att det är god stämning och att man har det trevligt ihop.

Hur når man det?

Det är flera saker som man måste göra för att man ska ha bra stämaning på jobbet. Men en av dom sakerna är att ledningen är trevliga och tar hand om sin personal, det smittar av sig på personalen och gör att det blir trevligt. Det är viktigt att ledningen har den fina inställningen. 
Sen är det viktigt att man går igenom det med dom man anställer så att det fortsätter, att man berättar att det är något viktigt för företaget och att det är så man jobbar på det stället.
Då blir personalen också mer medveten och känner att dom vill jobba mot det målet och att det också förväntas av dom, så då blir det en trevlig atmosfär på jobbet. 
Så det kan ju vara ett tips för den som vill att det ska vara lika trevligt på sin arbetsplats som det är på smartermarketing och det är ju något alla borde sträva efter tycker jag.
För alla vill väl trivas och ha det trevligt på jobbet det är ju vad alla vill och alla mår ju bra av att ha det så.
Så det är viktigt att tänka på det och då speciellt ledningen som visar resten hur det ska vara hur man ska ta hand om varandra på jobbet.