The Innocently Enacting Lasso - Singing In The Bathtub

Eloxering

Det finns så mycket som man kan lära sig och som man inte har koll på tycker jag, man läser hela tiden nya saker som jag inte visste vad det var innan. Det är ju bra härligt att det är på det sättet och att man kommer på nya saker hela tiden som man kan prova på och som man kan lära sig. Det är ju också intressant att det är så många olika typer av jobb som man skulle kunna ha.
Läste precis om något som heter eloxering som är en ytbehandling av aluminium som man kan fixa till. Det är ju intressant och det är något som jag inte har läst om förut och som jag inte har koll på.

Finns mycket som är intressant och roligt att läsa om 

Ja det är kul att det är så mycket som man kan lära sig, som den här om eloxering det är något som vore intressant att kunna mera om. Det är intressant när man hittar något som man inte kände till innan och sen att man kunde få lära sig mer om det.
Det är berikande och man ser hur många jobb som det verkligen finns som man skulle kunna jobba med och som vore roligt att hålla på med.
Ja det är underbart när man kan få mer kunskap om lite allt möjligt så att man hela tiden fortsätter att lära sig och kunna fler saker som man önskar att man kunde hålla på med. Ja det är inte så konstigt att man inte kan allt med det är ju underbart när man kan lära sig mer och att det kan bli så som man vill och att det är berikande och lärorikt. Man slutar aldrig att lära sig nya saker och det är underbart att det är så att det inte tar slut och att man kan få det att bli intressant.